EPA
Volledig scherm
© EPA

Duitse consumentenorganisatie klaagt Volkswagen aan wegens sjoemelsoftware

AutobedrijvenEen Duitse consumentenorganisatie heeft Volkswagen aangeklaagd vanwege het schandaal met de sjoemelsoftware in dieselwagens. Verbraucherzentrale Bundesverband (VZBV) wil dat de autobouwer een schadevergoeding betaalt aan dieselrijders.

8 reacties

  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr Van Oosterwijck, andere merken hebben dit niet nodig. Met hetgeen vw-rijders meer kwijt zijn aan hun wagen, kan ik gebruiken om een stapje te zetten met het hele gezin, maar ja ze rijden dan toch met een vw, geef mij maar iets bescheidener en betrouwbaarder.
  • Paul Van Oosterwijck

    5 jaar geleden
    een Duitse consumentenorganisatie die een eigen Duits bedrijf aanvalt ! mooi is dat ! en al die andere merken dan ?
  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Wat een zever allemaal, de garage trucjes om een wagen door de autokeuring te loodsen, al jaaaaren, zijn van dezelfde orde.
  • Wijnegem Antwerpen

    5 jaar geleden
    Alle smoesjes zijn goed genoeg om je versleten oude volkswagen in te ruilen voor een nieuwe volkswagen.
  • Jurgen VAN DE MAELE

    5 jaar geleden
    Bert Van Elst : toch iemand dat die hypocrisie inziet ! Maar in Antwerpen mogen de verouderde combi's dan wel rond rijden , dat niet aan de emissienormen voldoen, de bevolking die krijgt een boete, als dat de wereld op zijn kop niet is , dan weet ik het niet meer! Naar de Europese top komen al die politiekers met hun eigen wagen uitstoot ??? Trump met 2 vliegtuigen en tanks van wagens, maar dat kan allemaal !!.