Negenjarige jongen die uit raam viel, ontwaakt uit coma

© rr

Immense opluchting bij de familie van Brecht V. H. uit Belsele, want de jongen is uit zijn coma ontwaakt en is nu aan de beterhand.

gvh

Volgens de familie is dit een klein mirakel, want de negenjarige jongen raakte levensgevaarlijk gewond toen hij eind september uit het raam van een vakantiehoeve viel.

Brecht verbleef samen met zijn ouders en andere bevriende koppels tijdens een korte vakantie in een B&B in het West-Vlaamse Bovenkerke, niet ver van Diksmuide. De hoeve wordt verhuurd aan groepen. De kinderen speelden kort voor de terugkeer naar huis nog even samen op de eerste verdieping van de B&B. Tijdens het spel leunde Brecht tegen een vliegenraam en daar viel hij voor de ogen van zijn vrienden door. Hij maakte een val van vier meter en kwam op de binnenkoer van de vakantiehoeve terecht.

Voor de geschokte familie en vrienden was het bang afwachten, want Brecht overleefde de val maar zijn toestand was kritiek. Na een urenlange operatie in het UZ Gent bleef de jongen in een diepe coma, waaruit hij nu blijkt ontwaakt te zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen