© *

© *

© *

© *

© *

© *

© *

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Sexy superhelden en duivelse clowns: zo vierden onze BV's Halloween

Niet enkel in Hollywood werd volop gefeest, ook onze BV's griezelden tijdens Halloween vrolijk mee. Joke van de Velde dook de nacht in als sexy catwoman, Ellemieke Herman liet zich samen met zoonlief een dodenmasker opschilderen en Katja Retsin joeg iedereen de stuipen op het lijf als duivelse clown.

VVA

Astrid Coppens postte een videocompilatie van zichzelf in haar meest memorabele Halloweenoutfits. Wat zij en Bram dit jaar precies aantrokken, deelde ze voorlopig nog niet. Ongetwijfeld vervolgd!

Ellemieke Herman liet zich samen met haar zoontje een prachtig dodenmasker opschilderen. Van een stijlvolle Halloween gesproken.

Samen met haar zoontje en echtgenoot Anthony Kumpen bracht Griet Vanhees deze feestdag op Amerikaanse bodem door. De ideale gelegenheid om er volop voor te gaan ...

Joke van de Velde liet zich dit jaar inspireren door vrouwelijke superhelden. Zij hees zich in een sexy pakje à la Catwoman.

Presentatrice Heidi Van Tielen nam ter promotie van het Q-Halloween House plaats achter de schminktafel met dit verbluffende resultaat. En ja hoor, Heidi, nu zie je er ECHT angstaanjagend uit.

Ook An Lemmens blikte terug naar haar meest memorabele Halloween ooit. Die van 2009 blijkbaar, toen ze samen met Dennis Weening de talentenjacht So You Think You Can Dance presenteerde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer