BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Aerts wint Koppenbergcross na spannende strijd met Vanthourenhout en Van Aert, Van der Poel op meer dan 4 minuten (!) gereden

VeldrijdenToon Aerts heeft in de Koppenbergcross de eerste manche van de DVV Verzekeringen Trofee naar zijn hand gezet. De renner van Telenet Fidea Lions rekende in de slotfase af met Michael Vanthourenhout en Wout van Aert. Mathieu van der Poel werd dan weer na een serieuze offday op minuten gereden.

52 reacties

  • Henkie Janssen

    5 jaar geleden
    Roger Deprez haha altijd een buitenlander die wint? Er doen 3 Nederlanders mee de rest zijn Belgen. Lekker internationale sport!
  • Jan Van den Bergh

    5 jaar geleden
    De zwaarste teleurgestelde zal toch Wout zijn . Voor Mathieu was het een offday , voor Van Aert is het tot nu toe al een offseason ...
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Roger Deprez stop toch eens met die zever man,Mathieu is Nederlands kampioen geworden op de weg tegen renners die wij op het ogenblik in België niet hebben.Mathieu is een renner die alles kan en ook op de weg gaat hij beter zijn dan Wout, men zegt altijd dat het geen crossen zijn maar halve wegwedstrijden en toch kan Wout niet volgen als Mathieu in zijn dagje is.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Mathieu door toch door te rijden en diep te gaan op het EK zal profiteren van de supercompensatie, een paar dagen rusten en de batterijen opladen. Wout was zeer sterk en is veel te lang op kop blijven rijden om de kloof te maken. Niet vergeten dat hij nog maar pas uit een zware stage komt. Dat belooft voor zondag met de drie tenoren Toon, Wout en Mathieu met daarbij een verrassende Michaël.
  • ROGER DEPREZ

    5 jaar geleden
    Het zal heel moeilijk worden voor Wout en de absolute top in veldrijden en op de weg is heden niet mogelijk omdat alles tot in de puntjes wordt ontleed en deze sport nu veel zuiverder is dan vroegen. De trainingen voor Top klassiekers zijn boven de 250 km en dat is in tegen stelling wat nodig is voor het veld. VDP kiest daarom waarschijnlijk voor mountain-bike wat een betere overgang is. Als fan van Wout hoop ik dat mijn mening verkeerd is natuurlijk.