Anderlecht AND
1
EINDE
1
KSC Lokeren LOK
  • 59' Goal Nany Dimata
  • Olivier Deschacht Goal 53'

VIDEO. Anderlecht kwakkelt voort: uitgerekend Olivier Deschacht snoept paars-wit met rake kopbal punten af

Jupiler Pro LeagueDe beste Anderlecht-speler? Olivier Deschacht. De Lokeren-verdediger zorgde voor de 0-1 tegen zijn ex-club, een ontgoochelend Anderlecht kon nadien slechts een punt pakken: 1-1.

131 reacties

  • Marc De Vos

    5 jaar geleden
    Ik hoor van iedereen dat de spelers van Anderlecht "te weinig waarde " hebben ...volgens mij is de kostprijs van de spelers van Anderlecht 5 tot 10 keer groter dan die van Lokeren .Dan mag je toch vlotjes een overwinning verwachten van 3 tot 5 doelpunten verschil.Niet waar Hein ?
  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Snap het niet, 2 anderlechtspelers hebben gescoord en Hein klaagt? Feit is dat rsca slecht aangekocht heeft, dat de ontslagpremie voor vanhaezebrouck te duur is en dat rsca een schim is van het rsca van pakweg 10 jaar terug. Velen hebben met club gelachen toen het na 2005 bergaf ging, het zou kunnen dat dit ook rsca zal overkomen. Veel transfers, geen toppers.
  • Geert Van Laecke

    5 jaar geleden
    Tiens, Marina Lans... Ging Anderlecht tegen zondag niet voor Club staan? Madam soleil-kwaliteiten zijn blijkbaar even pover als voetbalkenner kwaliteiten. Maar ja, dat krijg je nu eenmaal met mensen die enkel anti-supporteren. Nochtans, jouw club heeft net supporters nodig die met hun eigen club bezig zijn.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Eindelijk eerbetoon aan Ollie. Het ging tijd worden. Hij krijgt eindelijk wat hij verdient want jarenlang boegbeeld van Anderlecht geweest en daarna respectloos buitengezet. Naar de B-kern verwezen door VHB omdat hij te veel kritiek had maar hij had gewoon gelijk, hij zag dat het systeem van VHB niet goed was en dat blijkt nu. En uitgerekend hij scoort tegen dit zwalpende Anderlecht, ironischer kan niet. Moest altijd bij Anderlecht gebleven zijn. Mijn respect is groot voor jou man!
  • Gerdy Stamper

    5 jaar geleden
    Wie of wat is VHB eigenlijk? Trainer of commentator? Week na week verteld hij hoe slecht "zij" spelen; dat het onaanvaardbaar is; dat "ze" het niet kunnen; dat "ze" ondermaats presteren... Is hij dan niet de persoon die de ploeg moet beter laten presteren? Als het volstaat om alleen maar commentaar te geven om zich als "trainer" te laten betalen wil ik wel graag zijn plaats innemen: commentaar kan ik ook geven!