© jdl

Dennis Black Magic contacteerde minderjarige meisjes vanuit de cel

De Genkse pornoregisseur Dennis Burkas, beter gekend als Dennis Black Magic, staat terecht voor het lastigvallen van twee meisjes van 14 en 15 jaar. Nochtans zit hij al sinds 2012 in de cel, maar hij smokkelde een smartphone binnen in de gevangenis.

Thomas Jansen

Dennis Black Magic werd veroordeeld voor de aanranding van een minderjarige, waarvoor hij in 2012 opgepakt werd in Griekenland. Met de illegale smartphone zou hij de meisjes in maart 2014 gecontacteerd hebben. Zo kon hij ook een vals Facebookprofiel op naam van een vrouw aanmaken. In diezelfde periode ‘onthulde’ hij op Twitter ook de bedragen die tal van bekende Vlamingen – Valerie De Booser, Katia Alens, Eva Pauwels – kregen voor een naaktshoot.

In één ruk beschuldigde hij de fotografen van de bladen Menzo, Ché en P-magazine er ook van dat ze seksueel misbruik zouden gemaakt hebben van enkele modellen. Later zei hij dat zijn Twitteraccount beheerd werd door zijn pers attaché. Zijn cel werd doorzocht, enkel een lader werd gevonden.

Zijn advocaat Walter Van Steenbrugge zegt dat er geen bewijs is voor het lastigvallen van de meisjes. De zedenzaak wordt bepleit op 26 januari.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER