Voertuig met één of meer lichamen in Namen uit Samber gehaald

Het parket wil nog niet bevestigen dat een of meerdere lichamen zijn aangetroffen. © BELGA

In de buurt van Namen heeft de brandweer een auto uit het water gehaald, met in de kofferbak het lichaam van een jonge vrouw.

wwo

In Namen zouden één of meerdere lichamen zijn aangetroffen in een voertuig dat donderdagmiddag uit de Samber is gehaald. Er zou een verdachte zijn opgepakt. Dat melden La DH en Sud Presse.

Het parket van Namen kan alleen bevestigen dat een voertuig uit het water is gehaald. Omdat het voertuig omgekeerd op de bodem van de rivier lag, duurde het een tijd eer de lichamen door duikers konden worden geborgen.

Sudpresse meldt dat hij een vrouw zou hebben gewurgd in Boninne, maar er gezien zou zijn door een boer. Toen hij dat had opgemerkt, zou hij het lichaam van de vrouw in de koffer van zijn wagen hebben gegooid en die daarna in de rivier hebben gestort. De politie, gewaarschuwd door de boer, zou dan snel ter plaatse zijn gekomen en hem opgepakt hebben.

Volgens La DH zou de man minstens gedeeltelijk hebben bekend. Ook zouden verschillende lichamen kunnen teruggevonden zijn.Het Naamse parket heeft enkel nog maar bevestigd dat een voertuig uit het water werd gehaald, maar zal vrijdagochtend toelichting geven.