Julie Colpaert verbreekt het 'verdoemde' record in 'De Slimste Mens ter Wereld'.
Volledig scherm
Julie Colpaert verbreekt het 'verdoemde' record in 'De Slimste Mens ter Wereld'. © VIER

‘t Is gebeurd: Julie Colpaert heeft haar record beet in ‘De Slimste Mens’

’t Is Gebeurd’. Met die inmiddels iconische woorden stelde Erik Van Looy vast dat VTM-journaliste Julie Colpaert officieel recordhoudster is met het meest gespeelde afleveringen ooit in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maandag mag ze immers terugkomen voor een twaalfde deelname. Ze overleefde, net als Gert Verhulst, de verdoemde elfde beurt. Gert kon destijds niet verder spelen, wegens het begin van de finaleweken. Julie mag nu wel verder.

64 reacties

  • Jan De Maeyer

    5 jaar geleden
    Een en al gezever, ken iemand die moeten verliezen is om iemand anders die een programma kreeg te promoten.
  • Mark Peeters

    5 jaar geleden
    Slimste deelnemer is enige juiste titel, en waarom moet dat met BV's die het trouwens nog niet gratis doen, en iedereen is zo dom van te kijken!
  • Jan Baroen

    5 jaar geleden
    Persoonlijk denk ik dat er niets op voorhand uitgetekend is. Victor heeft een bepaalde tactiek gebruikt en zijn seconden extreem laten zakken, hij heeft er zelfs sorry voor gezegd tegen zijn tegenkandidaat. Hij wist totaal geen enkel van de 5 antwoorden op de vraag die toen volgde. Men mag supporter zijn, maar niet fanatiek. Achteraf hier posten dat het er oneerlijk aan toe gaat, is een beetje ver gezocht.
  • chantal browaeys

    5 jaar geleden
    Alles is op voorhand uitgetekend … ook de uitslag ...en ze is zo verwonderd dat ze wint … hahahahahahaha … Den Victor MOEST VERLIEZEN … hij heeft nochtans meer brains dan haar
  • lars vandenberge

    5 jaar geleden
    Gisterenavond niet gekeken want ik ging het vandaag via de herhaling om 17u20 bekijken. Wat blijkt; vandaag zenden ze geen herhaling meer uit. Is er iets gebeurd dat niet gezien mocht worden?