Instagram De Bruyne en Photonews
Volledig scherm
© Instagram De Bruyne en Photonews

Kevin De Bruyne staat zes weken aan de kant met nieuwe knieblessure: “Gelukkig heb ik deze twee kleine jongens”

Buitenlands voetbalNieuwe domper voor Kevin De Bruyne. Hij staat vijf tot zes weken aan de kant met de knieblessure die hij tegen Fulham opliep. Niet de rechter die hem eerder al negen weken aan de kant hield, nu de linker.  Nadat hij het stevige lijf van Fulhamverdediger Fosu Mensah vol op de knie kreeg, liep hij schade op aan de ligamenten. Brute pech. Op Instagram reageerde de Rode Duivel intussen. 

39 reacties

  • Freddy De Wulf

    5 jaar geleden
    Iemand spreekt hier van 16 uur zware fysieke arbeid. Wie doet zoiets ? Sorry, maar hier staan heel veel belachelijke reacties van vooral mensen die het voetbal niet volgen want dan zouden ze weten dat Kevin amper gekwetst is geweest. All the best Kevin..
  • Pieter Lammes

    5 jaar geleden
    Die voetballers kunnen niet veel aan als het op blessure aankomt. Hij wordt hetzelfde watje als die andere overroepen belg (Kompany). Hun zakken zitten vol, ze maken wat kinderen en het leven gaat in luxe verder. Zijn dat sport mannen? nee dat zijn postkaarten.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Gewoon hemeltergend de schaamteloze reacties die ik hier bij de kwetsuur van die jongen lees. Hebben jullie echt zulk een armmoedig bestaan dat jullie zich moeten verkneukelen in de kwetsuur van een topsporter ? Man man man.....
  • daniel d'hulst

    5 jaar geleden
    Volgens mij hebben hieronder weinig mensen aan sport gedaan … enkel met hunne mond
  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Zoals meestal ga ik niet akkoord met die andere Marc Sierens