Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Ian Thomas stopt zijn Amerikaanse droom in de koelkast: “Maar ik heb wel 30 nieuwe nummers klaarliggen”

NBJarenlang woonde hij in LA om zijn Amerikaanse droom waar te maken, maar intussen focust Ian Thomas zich volop op België. Dat doet hij onder meer in ‘Dancing With The Stars’, maar ook door nieuwe muziek te maken. Die komt binnenkort uit: “De eerste single zal voor december zijn.”

13 reacties

  • Tim Michels

    5 jaar geleden
    Heeft hij het left om te zeggen dat hij er meer dan 2 miljoen euro van investeerders heeft doorgejaagd en dat het geld nu op is. 1 van zijn slachtoffers is zijn voormalig stiefvader en lid van de romeo’s. Ik noem geen namen maar het geld is... op.
  • Sandra Adriaens

    5 jaar geleden
    Hij doet tenminste wat. Zal waarschijnlijk een pak meer levenservaring en avonturen hebben meegemaakt dan die ouwe luie pesters achter hun scherm hier.
  • Rushmore Peetermans

    5 jaar geleden
    Hier kan hij stempelen gaan hè , want van wat die maakt kunnen leven, daar twijfel ik sterk aan.
  • Kevin van Goethem

    5 jaar geleden
    Laat die aub in de VS om daar gras te eten. Zo nen rare mens is niet goed voor onze links politieke maatschappij.
  • serge vansteenkiste

    5 jaar geleden
    Overroepen manneke die dacht het te maken in de VS, ze hebben er daar honderden lopen van zijn kaliber die ook niet echt aan bak komen.
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?