Goed nieuws voor wie deze winter een reis plant: Brussels Airport breidt haar aanbod uit met acht nieuwe bestemmingen.
Volledig scherm
Goed nieuws voor wie deze winter een reis plant: Brussels Airport breidt haar aanbod uit met acht nieuwe bestemmingen. © Thinkstock

Acht nieuwe bestemmingen waar je deze winter vanuit Brussels Airport naartoe kan vliegen

BinnenlandIn het winterseizoen, dat van eind oktober tot en met maart loopt, komen er op Brussels Airport acht nieuwe bestemmingen bij. Ook de connectiviteit op bestaande bestemmingen zal versterkt worden. In totaal zijn er 164 rechtstreekse passagiersbestemmingen op Brussels Airport.

6 reacties

  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Extra betaling voor valiezen heeft niets met de luchthaven te maken, maar wel met de maatschappij waarmee men vliegt en het type van vlucht! In ieder geval is en blijft Brussel mijn voorkeur luchthaven. Gemakkelijk te bereiken van waar ik woon (Omgeving Mechelen). Ook een goede luchthaven
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Het is vanuit Brussel, dus de valiezen zijn niet er niet bij inbegrepen. Wie is er zo zot om in Zaventem op te stijgen of te landen ?
  • Freddie Lamers

    5 jaar geleden
    Als je tenminste op tijd daar kunt komen, en niet opgehouden wordt door druk verkeer rondom Brussel.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    In dat sommigen hier een grote mond opzetten ,doe zelf eens het werk van die mensen,in plaats van die mensen als criminele stakers te betitelen . Men wil zo goedkoop mogelijk op vakantie gaan tegenwoordig. Waarom laden jullie dan niet zelf je bagage in het vliegtuig ? Die kosten kan je dan alvast uitsparen . Nog goedkoper dan.
  • Albert Hendrix

    5 jaar geleden
    Als ze niet staken!!!!!!!!!