De poppen gingen meermaals aan het dansen in Istanboel.
Volledig scherm
De poppen gingen meermaals aan het dansen in Istanboel. © RV/AFP/PN

Grote rivalen lusten elkaar rauw in verhitte derby van Istanboel: ex-Bruggeling scoort, drie rode kaarten, hulptrainer gaat Skrtel te lijf en zelfs een heuse ploegenachtervolging

Buitenlands voetbalFenerbahçe, tegenstander van Anderlecht in de Europa League, heeft met de Nederlander Erwin Koeman als hoofdcoach een punt gepakt in de derby tegen Galatasaray. Na een 2-0-achterstand, onder meer door een doelpunt van Ryan Donk (ex-Club Brugge), wist ‘Fener’ toch nog gelijk te spelen: 2-2. Vooral voor Galatasaray was het een zuur gelijkspel in een burenclash die bol stond van de provocaties en aanvaringen.

5 reacties

  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Was al te zien op Anderlecht wat voor mentaliteit in dat Fenerbahce steekt, die Skrtel op kop! Triestig!
  • dave hosten

    6 jaar geleden
    Stop ze nog meer vol met allerlei oppeppers en op een bepaald moment zal men elkaar vermoorden...
  • David Franckaerts

    6 jaar geleden
    Wat blijft het toch moeilijk om jezelf te gedragen.....
  • Pat Tms

    6 jaar geleden
    Ze hebben hetzelfde voor als hier in België. De spelers maken oorlog tijdens een topper en er zijn meer buitenlandse spelers op het veld dat oorlog voeren dan spelers van de stad zelf. Weten die wel waarom er rivaliteit is ontstaan of is het alléén de bedoeling om amok te maken? Zielig.
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    raar, ik dacht dat er een slogan bestond "Sport verzacht de zeden" maar gelukkig bestaat er tegenwoordig de VAR en hier zal het gevolg zijn dat in de volgende match(en) van beide ploegen ze met hun B-elftal zullen moeten aantreden ;-)). Allé, als ze daar ook niet dezelfde wetteksten hebben zoals bij onze Belgische Voetbal Bond want anders is iedereen vrijgepleit.