Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © REUTERS

Canadees neemt slaappilletje voor vlucht en wordt met gezin van vliegtuig gezet wegens “niet in staat om te vliegen”

Een Canadese man werd samen met zijn vrouw en zoontje van het vliegtuig gezet omdat het boordpersoneel oordeelde dat hij niet in staat was om te vliegen. De man had enkel een slaappilletje gepakt, en het medisch personeel op de luchthaven bevestigde dat hij perfect kon meevliegen, maar toch mocht hij niet meer aan boord. De familie moest ruim 1.000 euro betalen voor een nieuwe vlucht om hun vakantie niet mis te lopen. 

10 reacties

  • frank baeyens

    5 jaar geleden
    simpele oplossing nochtans, neemn uw slaappilletje in 5 minuten na dat het vliegtuig opgestegen is. Niemand die dan iets zegt..
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Ze zouden beter al de alcohol op luchthavens en vliegtuig verbieden, kwestie van geen problemen te hebben. Neusdruppels mogen niet in handbagage maar liters alcohol wel, waar is de logica?
  • Walter Lippens

    5 jaar geleden
    Correcte beslissing van de luchtvaartmaatschappij.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    De idioten zwaaien overal de plak blijkbaar .
  • Mohamed Kabbal

    5 jaar geleden
    @Wim Claes ge zijt aan het zeveren vriend. Wat met passagiers die een ongeluk hebben en dat de verzekering een charter met alleen een verpleegkundige huurt die samen vliegen in een vol vliegtuig? En wat met passagiers met vliegangst die een pilletje van de crew krijgen? Gelijk hebben is niet hetzelfde aan gelijk krijgen vriend.