.
Volledig scherm
. © videostill

Vandalen lopen centrum Waregem af om Halloweenpompoenen kapot te stampen

In het centrum van Waregem hebben vandalen afgelopen nacht keet geschopt. Ze vonden er niet beter op dan in de Stormestraat, dat is de winkelstraat in Waregem, enkele pompoenen die handelaars hadden buiten gezet als versiering voor Halloween kapot te stampen. Op beveiligingscamera’s van zaakvoerders is te zien hoe enkele jongeren op de pompoenen springen. Vooral een jongeman in een bontjas gaat wild te keer en lijkt zich erg te amuseren.

108 reacties

  • Maxim Borgers

    5 jaar geleden
    tja, altijd het zelfde met vreemdelingen, allé sorry "jongeren"
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Daders duidelijk te zie op camerabeelden...winkeliers dienen echter geen klacht in...zegt waarschijnlijk genoeg voldoende over lokale politie en justitie..
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Kinderen worden niet meer opgevoed omdat de ouders alleen met zichzelf bezig zijn. Bij slechte resultaten op school worden de kinderen dan ook nog eens bepamperd door hun ouders. Later loopt het uit de hand en moeten ze dan heropgevoed worden door de gemeenschap want dan kunnen de ouders ze niet meer aan.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Jonge vandalen, vanwaar komen ze , waar gaan ze naartoe, morgen is het misschien uw beurt, alles moet verdwijnen in tijden van veranderingen!
  • geert Jonckheere

    5 jaar geleden
    Dit is vandalisme, niet meer en niet minder! Schaam jullie om dit goed te praten.