Diablo Immortal.
Volledig scherm
Diablo Immortal. © RV

Fans reageren allesbehalve enthousiast op onthulling ‘Diablo Immortal’: “Is dit een 1 aprilgrap?”

Voor het eerst zullen Diablo-fans demonen kunnen afslachten op hun smartphone of iPad. De Diablo-saga komt namelijk binnenkort naar Android en iOS, zo onthulde Blizzard Entertainment dit weekend op BlizzCon 2018. ‘Diablo Immortal’ belooft een “volwaardige RPG” te zijn voor kleine schermpjes, klinkt het. Maar fans zaten duidelijk niet te wachten op een mobiel spel en reageerden tot nu toe verrassend negatief. 

9 reacties

  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Typisch voor Blizzard, zij halen hun grootste winst uit 'micro-transacties". Een "gratis" spel op de mobiel, maar de speler betaalt zich blauw om het spel uit te spelen. Dat een uitgever niet gratis werkt, begrijp ik en ik wil best 80 of 100 € betalen voor een AAA-game, maar betalende transacties IN een spel moet stoppen. Als ik morgen mijn autodealer telkens een bonus moet betalen om te gaan tanken dan zou ik daar ook niet mee akkoord gaan.
  • Remko Grymonpre

    5 jaar geleden
    Tjah wat verwacht je. Mobiele games zuigen geld uit de mensen. Een normale game maken op een normaal platform brengt niet genoeg geld op. Dus ze maken een mobile game die op nieveel gaat trekken maar natuurlijk vele centjes zal vragen. Niets van passie zit meer in die games. De enige dat echte passie in hun spellekes steekt is rockstar. Met die nieuwe red dead redemption 2. Amai. Zo zie je welke bedrijven het doen voor de passie en de fans en welke het doen voor het geld.
  • Ronny Martin

    5 jaar geleden
    En toch zal het massaal gespeeld worden.
  • Johan Van Hoof

    5 jaar geleden
    Gaat waarschijnlijk de toer op van al de andere brol die je op mobiele platformen kan spelen. Gratis start, en dan betalen voor elk wapen dat je nodig hebt...
  • Boris Bessemans

    5 jaar geleden
    Robin gevels komt niet uit op console