AFP, Getty
Volledig scherm
© AFP, Getty

CNN weigert “racistisch” Trump-spotje uit te zenden

CNN weigert een van de laatste spotjes van president Donald Trump uit te zenden. Volgens de Amerikaanse nieuwszender is het campagnefilmpje racistisch. In de omstreden video maakt Trump dankbaar gebruik van de migrantenkaravaan die op dit moment door Mexico op weg is naar de grens met de Verenigde Staten. Volgens Trump vormt de stoet mensen “een groot gevaar voor Amerika”.

58 reacties

  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Feit is dat niet immigranten al honderden dodelijke slachtoffers hebben gemaakt sinds Trump president is in scholen, in een kerk, op een concert en zelfs gewoon op straat. Stop aub met het verbloemen van Trump zijn racistisch bewind. De NRA en de KKK zijn een paar van zijn hoofdsponsors en dat is niet de schuld van (s) linkse media of van de demorats zoals Fons Casteels en co het zo graag verwoorden.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    De weigering van de liberaal-linkse redactie van CNN om dat tv-spotje niet uit te zenden, levert Trump honderd keer meer op dan wanneer CNN het gewoon tussen de reclame voor Pepsi en Dash zou uitgezonden hebben. Meer zelfs: door het filmpje te beoordelen als "racistisch en onjuist", beweren ze bij CNN dat kiezers te dom zijn om dat zelf te oordelen. Feit blijft dat een illegale Mexicaan in oktober 2014 twee politieagenten heeft doodgeschoten: toen Obama president was.
  • Palmus Darksky

    5 jaar geleden
    Luis Bracamontes werd na drugsdelict gedeporteerd naar Mexico in 1997 tijdens Clintons tweede termijn. Bracamontes werd opnieuw gearresteerd in 2001 in Maricopa County en gedeported onder George W. Bush. Bracamontes kwam opnieuw illegaal het land binnen en stond reeds geregistreerd als getrouwd in Maricopa in februari 2002 wanneer Bush president was. De moord gebeurde later in 2014. Sterk staaltje fake news van president Bush, eenvoudig te ontmaskeren voor wie daar moeite voor doet.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Voor zij die CNN graag naar de verdommenis verwensen, kijk dan naar FOX, als je denkt dat die waarheidsgetrouw alles weergeven. Kijk dan eens naar de FAKE news van Trump, die liegt dat het gedrukt staat. Feiten zijn bewezen als je nmaar de moeite neemt te googelen. Maar nee veel liever hier meedoen aan de moderne heksenjacht.
  • Erik eric@arb.be

    5 jaar geleden
    CNN is een zender van de loftdemocraten geworden zeer ver van de gewone man in de straat.