Iserbyt.
Volledig scherm
Iserbyt. © Photo News

KOERS KORT. Geen Belgische medaille bij dames op EK veldrijden - Pidcock troeft Iserbyt af - Meeussen én Nys pakken eremetaal bij junioren

16 reacties

  • Joachim Albert

    5 jaar geleden
    Ben geen Nysfan maar de negatieve commentaren mogen wel wegblijven wees tevreden dat er aandacht naar veldrijden gaat want anders binnen enkele jaren terug een amateursport tussen 2 hollanders, halve fransman en 35 belgen (vlamingen), en dan geen profs meer, ook uw favoriete renner van vandaag niet... Nys brengt, zoals Vdpoel en Van Aert, wat publiciteit dus wees blij
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Voor diegenen die commentaar hebben op het feit dat enkel Thibau Nys geïnterviewd werd na de wedstrijd. De sportjournalisten (van de grote mediakanalen) zijn niet of nauwelijks geïnteresseerd in de prestaties van de junioren. Voor de zoon van Sven Nys daarentegen staan ze te dringen voor een quote, daar kan die jongen niet echt iets aan doen.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Als je Nys noemt mag je altijd als eerste spreken Brons gaat voor zilver, proficiat Witse Meessen met uw zilver medaille u was de betere van de Nys clan.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Bij de vrouwen : hup Holland hup, boe Vlaanderen boe.
  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Papa Nys zou boos zijn als zijn blaage zoontje niet in beeld komt en wordt geïnterviewd.en wie heeft het voor het zeggen in het cross gebeuren,ja papa Nys toch.