BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

In het hoofd van de Rouches: top tegen toppers, abominabel tegen ‘kleintjes’

StandardDe superlatieven mochten donderdagavond opnieuw de vuilbak in. ‘Les extrêmes se touchent’ bij Standard - abominabel in Zulte Waregem. Geweldig goed tegen topploegen, geweldig slecht tegen de ‘kleinere’ tegenstanders. Op zoek naar een verklaring.

3 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Waarheid is dat ze te weinig kwaliteit hebben. Lestienne staat 5 meter vd goal en schiet hoog over! Emond kan geen bal bijhouden en in het middenveld kunnen ze geen enkele deftige pas geven! Zo kun je moeilijk winnen en als ze 2 matchen in de week moeten spelen zijn ze vermoeid! Donderdag op Kresnodar 3-0 en dan naar Kortrijk waar ze ook niets gaan halen! 't Zal weer niets worden dit seizoen voor de Standard supporters! Een ander jaar dan maar afwachten zeker?
  • Yana Devrekere

    5 jaar geleden
    Tja, als je Antwerp ook al als een kleintje ziet, dan hoef je maar 3 'top'matchen te spelen. Leuk om te horen voor de fans.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Heb dit al meermaals gezegd met een reactie. Is een soort karma wegens te weinig respect voor mindere ploegen. Er zijn zelfs echte fanatieke supporters die deze mentaliteit plaatsen onder competitievervalsing "tegen bepaalde en dezelfde ploegen 100 % inzet en tegen anderen pure onverschilligheid".