LDH, Facebook
Volledig scherm
© LDH, Facebook

Na dodelijk ongeval gaat Condroz Rally door: Lefebvre wint, opmerkelijke crash in huis burgemeester

RallyStéphane Lefebvre heeft in zijn Citroën DS3 R5 de rally van de Condroz gewonnen, een wedstrijd die werd overschaduwd door een dodelijk ongeval gisteren. 

7 reacties

  • Rita Ghessaf

    5 jaar geleden
    Mogen mensen zelf nog kiezen hoe ze hun leven invullen Jan? Iedereen die in een rallywagen kruipt kent de risico's. Als ze er het leven bij laten, is dat het gevolg van het risico dat ze bewust namen. Waarom dan verbieden? Bij de Manx TT vallen ieder jaar doden en die gaat ook ieder jaar opnieuw door. Idem voor zaken als duiken.
  • Gerarda Joosten

    5 jaar geleden
    Wat is dat voor een cross.....
  • JAAK DOE

    5 jaar geleden
    Erwin De Baetselier rustig e, of pakken je koersfiets af
  • Pieter Vankamp

    5 jaar geleden
    een "sport" waar het toegelaten is om tegen een veel te hoge, gevaarlijke snelheid door onze eigen straten te crossen. Dit is echt tegen het algemene belang en stelt het verkeerde voorbeeld. dixit wielrennen !!
  • Katrien Caers

    5 jaar geleden
    Liever een sport waar de winnaar miljoenen verdient zoals golf of tennis? F waar spelers honderdduizenden verdienen per week? Of waar ze na hun actieve carrière steevast met kwalen kampen? Alle topsport brengt weinig meer bij dan amusementswaarde en dat hebben we nodig tenzij we willen leven in een verzuurde maatschappij.. en dat is nu al erg genoeg.