Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © REUTERS

Vliegtuig Brussels Airlines moet met één motor landen

Een vliegtuig van Brussels Airlines is vanmorgen met slechts één werkende motor in Zaventem geland. Het toestel kwam van Kinshasa. 

24 reacties

  • Brigitte Coussement

    5 jaar geleden
    mijn neef werkt daar aan de vliegtuigen, mooie laagjes verf verbergen de oudste airbussen van de wereld. Gelukkig worden ze goed onderhouden, maar dat verhaal kan niet blijven doorgaan. jammer dat ons rijk westers landje nog niet 1 nieuw vliegtuig kan kopen, enkel 3e en 4e hands toestellen, die ook nog geleased worden, want zelfs okkasies kunnen we nog niet betalen ! Echt zielig, beter geen maatschappij dan...
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Ik bewonder deze piloten. Als het volgens sommigen allemaal zo gemakkelijk gaat, waarom bouwen ze dan geen vliegtuig met één motor? Neen natuurlijk niet want er komt veel bij te zien om veilig te landen met één werkende motor. Laat maar eens een echte piloot aan het woord.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    @ paul willems, je kan nog altijd met de auto ergens heengaan. Wel oppassen dat je net in de file staat en geen ongeval hebt. Of dat je auto gestolen wordt. Of met de fiets. Maar dan kan je weer een platte band hebben. En zo is het altijd iets.
  • Gunnar Aers

    5 jaar geleden
    Da komt ervan met al die goedkope.... ah sorry dacht dat het over een lowbudget maatschappij ging
  • Cathérine De Moor

    5 jaar geleden
    Veiligheid staat op de absolute nummer 1 bij Brussels Airlines; de cockpit- en cabine crew krijgen elk jaar meerdere keren checks en examens voorgeschoteld. Als er eens iets verkeerd gaat mogen de passagiers er absoluut zeker van zijn dat ze in goede handen zijn en het personeel goed getraind is om met elke uitzonderlijke situatie om te gaan. Bravo aan de piloten, de cabine crew, ook aan de brandweer en iedereen die er mee voor zorgde dat alles goed en veilig verlopen is; dikke pluim!