Beth en Andy: tussen de tortelduifjes zit een leeftijdsverschil van maar liefst 28 jaar.
Volledig scherm
Beth en Andy: tussen de tortelduifjes zit een leeftijdsverschil van maar liefst 28 jaar. © Age Gap Love

Beth was 16 toen ze verliefd werd op buschauffeur Andy (44): “De buurt joeg ons weg, nu zijn we getrouwd en hebben we twee kinderen”

BizarBeth was amper 16 toen ze haar oog liet vallen op... de 44-jarige buschauffeur Andy Telford. Het leeftijdsverschil van 28 jaar zorgde voor flink wat ophef in het anders zo gezapige kustdorpje Llandudno. De buren reageerden zelfs zo bitsig dat het Welshe koppel geen andere uitweg zag dan weg te vluchten. Veilig 275 kilometer verderop, in het graafschap Lancashire. Nu -drie jaar later- zijn de tortelduifjes getrouwd en hebben ze samen twee kinderen. “We voelen ons sterker dan ooit”, klinkt het.

59 reacties

  • Wim Huygen

    5 jaar geleden
    @mike, een 16 jarige is een adolescent in deze context. in de ontwikkelingspsychologie is een kind een persoon tot en met ongeveer 12 jaar.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    ik was 14 en verliefd op de vrouw van de bakker...
  • Thibault Derese

    5 jaar geleden
    Bwah, als die gelukkig zijn......
  • Dennis Van Reempts

    5 jaar geleden
    ik ken het verhaal ik was ook niet goed genoeg voor een bepaalde moeder van een vriendin van mij... nu heb ik niets meer zelfs die vriendschap is al stuk....
  • Jonathan Nilens

    5 jaar geleden
    Ik heb een relatie gehad met iemand die 20 jaar ouder was en 25 jaar ouder was dan mij en ik heb er nooit spijt van gehad. De vele negatieve reacties op dit artikel zijn ridicuul. Liefde is liefde punt aan de lijn.