Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook NBC weigert controversiële verkiezingsspot van Trump uit te zenden

BuitenlandDe Amerikaanse televisiezenders NBC en Fox zijn gestopt met het uitzenden van een omstreden verkiezingsspot van president Donald Trump en de Republikeinse Partij over de migrantenkaravaan in Mexico. Dat gebeurde na felle online protesten van Hollywood-beroemdheden en gewone Amerikanen. Eerder weigerde nieuwszender CNN al het filmpje uit te zenden wegens de volgens de zender “racistische” boodschap.

10 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Amai, als zelfs Fox al weigert het uit te zenden.....!
  • Emile De Smedt

    6 jaar geleden
    Media wat is dat voor iets?.Zeggen wat niemand denkt.Zeggen wat niet hoeft gezegd.Denken dat er maar één informatiebron bestaat,de hunne.Ping ping van lezer en subsidies van wie moet gezegd de beste te zijn.Een leugen(tje) voor bestwil is geen zonde.Of toch?
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Zelfs voor de pers die Trump altijd gunstig gezind is geweest is deze verkiezingsspot te ranzig, ronduit racistisch en totaal ongepast. En dan weer liegen natuurlijk, dat de karavaan vol het criminelen zouden zitten en dat de democraten Luis Bracamontes terug het land hebben ingelaten terwijl het zijn eigen republikeinen waren. En zo een leugenzak en haatzaaier moet de grootste natie van de wereld leiden - ONVOORSTELBAAR.
  • Emile De Smedt

    6 jaar geleden
    @Jan Lemmens,onpartijdigheid,?Bij ons misschien wel ergere toestand.Vroeger hadden de Staandaard,kwaliteit,en het nieuwsblad,katoliek.Het Laatste nieuws,liberaal en de Volksgazet,socialist.Er was ook nog gazet van Antwerpen,goed tot wanneer....;ook nog andere kranten waarvan men zag waar ze voor stonden.Nu is alles eenheidsworst.Journalisten,redacteurs van in deze en morgen in ander.Bonte bende zonder eigenwaarde.Gesubsidieerd om te overleven en moet rekening gehouden met.
  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    er zijn verschillende mensen daar die te weinig eten hebben op het einde van de maand laat staan geld genoeg voor hospitaal obama care was goed daartegen ? men kan er veel geld verdienen maar ook snel in de goot liggen ?