VIER
Volledig scherm
© VIER

Moet Julie Colpaert eindelijk het onderspit delven? Dit was aflevering 12 van ‘De Slimste Mens’

TVHet is - voorlopig - over en uit voor VTM-journaliste Julie Colpaert. Ze haalde geen twaalfde zege in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, maar is na haar record van de meeste deelnames wel zeker van een ticket voor de finaleweken van de VIER-quiz. Julie moest de duimen leggen voor een alweer beresterke Boris Van Severen. Twee deelnames, twee straffe zeges. In de gaten houden, die man, want hij is ook al bijna zeker van de finaleweken en zou daar wel eens een gooi kunnen doen naar de titel van ‘Slimste Mens’.

28 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Het is een spelletje geworden met makkelijke vragen van het niveau van "ons bomma gaat naar de winkel. Wat koopt ze het vaakst?". In de eerste seizoenen deed het kruim van de bekende Vlamingen mee, nu die op zijn, enkel nog de kruimels. En de vragen zijn nu navenant.
  • Erik Audenaert

    5 jaar geleden
    Kristien Hantel , als ik moet kiezen tussen Wim Opbrouck of Stefaan Degand in de jury , geef mij dan maar Degand hoor .
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Record gebroken, nu eruit.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    De slimste mens...pretentieus je kent heel zeker enkele deelnemers uit de berichtgeving of als ex-collega of als medestudent en dan zou ik graag eens een definitie willen kennen van slim
  • Ilse Verlinden

    5 jaar geleden
    De moeilijkste vragen? Zoals die simpele fotoronde met die drank? Julie wist (logischerwijze) veel over actualiteit, maar had ook serieuze gaten, zoals sport en film.