(archiefbeeld)
Volledig scherm
(archiefbeeld) © Getty Images/iStockphoto

Jongen (11) moet van oma kamer opruimen, maar schiet haar dood en pleegt zelfmoord

Een elfjarige jongen in de Amerikaanse staat Arizona heeft zaterdag zijn oma doodgeschoten en zich vervolgens van het leven beroofd. Dat vertelde de grootvader van de jongen aan de politie.

12 reacties

  • Joseph Van Gool

    5 jaar geleden
    Goed bezig, mensen snap nu toch eens om uw kinderen terug op te voeden zoals vroeger, dan waren er ook uitschieters bij maar toch niet zoveel.
  • Jan Ooms

    5 jaar geleden
    Nu vraag ik aan alle verdegerers van het tweede amerikaanse amendement; Zou deze jongen zijn grootmoeder ook hebben gedood, zonder vuurwapen?
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Tragisch voorval.Zal weer koren op molen zijn bij pro en contra wapens.Zal nooit beletten dat wie wapen wil er een zal vinden.Maar waarom wapen geladen laten rondslingeren.Onverantwoord.Oma dood,de kleine getekend voor t'leven.Medeleven is gepast en geen lijkenvreterij.
  • Frederik Boogaerts

    5 jaar geleden
    'Hij was koppig' nee hij was gestoord!!!
  • Philippe schilders

    5 jaar geleden
    Toch mooi die wapenwet in Amerika. Het gaat zelfs zo ver dat een 11 jarige weet waar een wapen ligt maar ook de kogels om het te laden. Als het al geladen was, is het nog erger qua veiligheid en kinderen. Maar de wereld draait verder en de wapenlobby in Amerika onaantastbaar.