De rechtbank in Amsterdam behandelt vandaag de uitleveringszaak tegen Frank Masmeijer.
Volledig scherm
De rechtbank in Amsterdam behandelt vandaag de uitleveringszaak tegen Frank Masmeijer. © ANP Kippa

Nederlandse ex-televisiepresentator Masmeijer vecht uitlevering aan België aan

De rechtbank in Amsterdam behandelt vandaag de uitleveringszaak tegen Frank Masmeijer. De voormalige Nederlandse tv-presentator is in ons land vorig jaar veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf voor zijn rol in een drugszaak. De Belgische autoriteiten hebben om zijn uitlevering verzocht.

7 reacties

  • leetje van gorcum

    5 jaar geleden
    sluit hem op en hou hem alsjeblieft bij jullie in Belgie
  • Michael Dimers

    5 jaar geleden
    Zijn fout is een blanke te zijn. In een ander geval dan kon hij zonder problemen naar ons land komen want dan mocht hij bovenop zijn palmares nog een vijftigtal verkrachtingen en een paar moorden gedaan hebben en nog geen gevaar voor opsluiting hoeven te vrezen. Integendeel ! En dat is ongelooflijk smerig in ons land !!!
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Laat hem in Nederland de straf uitzitten, is gewoon een crimineel.
  • Marc Verschaeren

    5 jaar geleden
    Ze hebben hem laten lopen ? . 500 KG is niet niks als je weet dat er landen zijn waar je de strop krijgt voor 100 gr ? . Ik weet hoe het gerecht werkt , misschien zo , nadat we je 3X laten lopen en we vangen je terug dan zit je 1/3 van je straf .
  • Niesje Smeyers

    5 jaar geleden
    Ja zo zie je maar misdaad loont als misdadiger heb je alle rechten waarom gaan we die ganster gewoon niet belonen wat straffen doen we toch niet