Vriendinnen van Sharon Gruwez leggen bloemen neer op de plaats van het ongeval. Sharon zat als passagier in de BMW  die bestuurd werd door haar ex-vriend Davy K. Zij overleefde de crash niet, Davy K. mocht nog dezelfde dag het ziekenhuis verlaten.
Volledig scherm
Vriendinnen van Sharon Gruwez leggen bloemen neer op de plaats van het ongeval. Sharon zat als passagier in de BMW die bestuurd werd door haar ex-vriend Davy K. Zij overleefde de crash niet, Davy K. mocht nog dezelfde dag het ziekenhuis verlaten. © Verbeke - rv

Familie van Sharon (22) dient klacht in tegen ex-vriend Davy K. na dodelijk ongeval in Vleteren

De familie van Sharon Gruwez, de 22-jarige vrouw die op Allerheiligen ’s nachts stierf als passagier in een auto-ongeval in het West-Vlaamse Vleteren, heeft zich burgerlijke partij gesteld tegen de bestuurder van het voertuig, Sharons ex-vriend Davy K. Dat bevestigt het Ieperse parket. 

24 reacties

  • daniel moniez

    5 jaar geleden
    oprechte deelneming in jullie rouw, de mensen van poperinge zijn zeer geschokt, temeer,de dader thuis is,???????
  • Ferdinand Engelbeen

    5 jaar geleden
    Het feit dat het meisje uit de auto werd geslingerd en hij niet, wijst er op dat het meisje geen gordel droeg, of dat hij die op de allerlaatste moment voor de botsing heeft losgemaakt. In dat geval is het uiteraard moord met voorbedachte rade. Ik kan me niet voorstellen dat het meisje geen gordel aanhad, gezien zijn roekeloos rijgedrag al vóór het ongeval.
  • Jan Eyck

    5 jaar geleden
    hopelijk kolmt hij hier niet mee weg , anders heeft hij wel is de perfecte moord gepleegd
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Als je op de plaats van het ongeval voorbij komt stel je je wel vragen. Mijn deelneming voor de familie, erg, zo erg.
  • Rania Desaegher

    5 jaar geleden
    Ze krijgen hun kind niet terug, dat is waar , maar een moordenaar mag niet vrijuit gaan. Nu ze zichzelf niet meer kan verdedigen, willen haar ouders dat in haar plaats en zij verdienen alle steun hierbij.