De vakbonden van bpost blijven bij een staking.
Volledig scherm
De vakbonden van bpost blijven bij een staking. © Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Vakbonden Bpost dreigen met tien dagen staking als er geen oplossing uit de bus komt

Vanaf morgen legt het personeel bij Bpost het werk voor de komende vijf dagen. De bonden dreigen er nu mee om die stakingstermijn te verdubbelen als er geen gewenst resultaat uit de bus komt.

128 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Onze internationale bekendheid, staken, wordt hoog gehouden..!
  • Danny Damiaens

    5 jaar geleden
    Dus vanaf morgen lopen er mensen totaal verloren en overstuur rond omdat ze hun internet pakketje niet hebben of zullen ontvangen binnen een week.
  • Jan Van Overveldt

    5 jaar geleden
    Als je zoals ik veel besteld op internet, daar véél goedkoper. Komt post.nl (binnen de 12 uur) af, bij Bpost heb je er het raden naar., post.nl is de volgende dag om 10 uur aan mijn deur. Snelste levering was van de Oostenrijkse grens, besteld om 2uur 'snachts en om 10u30 geleverd, was met DHL en was stukken goedkoper dan Bpost.....
  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Eigenlijk is er maar één probleem, de verzendingskosten zijn veel te laag. Maak het verzenden van pakjes dubbel tot drie maal zo duur. Het is toch echt te gek dat spullen van 20€ gratis geleverd worden en als je ze niet goed vind, ze ook nog eens gratis retour worden verzonden. Gratis bestaat niet, de postbode werkt ervoor en moet betaald worden en daar wringt het schoentje. Die mag niets kosten!
  • Dennis Andersen

    5 jaar geleden
    Hoge tijd dat ze eens aanvaarden dat de werkdruk elders nog veel hoger is. Ik klop soms 50 tot 60 uur per week en ben maar betaald voor 38 uur.