Tim Van Der Zeypen
Volledig scherm
© Tim Van Der Zeypen

Mogelijke doorbraak in mysterieuze moord op Johanna (58) in Mechelen: 20-jarige Zweed in Frankrijk opgepakt voor andere moord

Het parket in Mechelen hield ruim twee weken lang de lippen stijf over de moord op de 58-jarige Johanna Jostameling. Maar zopas werd bekend dat het gerecht een nieuwe piste onderzoekt. Volgens onze informatie zou het een twintigjarige Zweed kunnen linken aan de moord. De man, die in Frankrijk werd opgepakt voor een andere moord, werd voorlopig wel nog niet officieel in verdenking gesteld en kon ook nog niet ondervraagd worden.

40 reacties

  • Jürgen Mouton

    5 jaar geleden
    Juliette, ik ben voor straffen zoals in de VS, waar rechters de mogelijkheid hebben om te voorkomen dat iemand zoals Dutroux ooit nog vrijkomt. Hier kan dat om een of andere, onbegrijpelijke, reden niet. Zoals ik zei, het gaat over het afnemen van je vrijheid, niet je waardigheid, als je dat doet, ben je niet beter dan de dader die je straft. Gevangenen moeten geen luxe hebben, maar een douche, toilet, frigo, tv zijn in deze tijden geen luxe meer. Vrijheid is dat wel.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Iedereen die iets mispeuterd heeft komt nar België. Hier krijgen ze immers gratis een pro deo advocaat.
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Jurgen, het lijkt mij op z'n minst logisch dat zulke monsters geen vrijheid meer krijgen of kunnen bepalen waar ze gaan of staan. Zij hebben er zelf voor gekozen. Effectieve levenslange gevangenisstraffen voor moordenaars en verkrachters, anders beginnen ze toch terug opnieuw.
  • toni kessler

    5 jaar geleden
    Wat een intens eng en kwaad persoon bah!!
  • Herman Van den Bosch

    5 jaar geleden
    Hij stond geseind na de moord in Oslo, waarom heeft interpol zijn foto niet op het internet geplaatst en zijn signalement langs de “media” te kennen gegeven? Er moesten dus nog slachtoffers vallen door dat crapuul.