Carina Van Cauter (Open Vld)
Volledig scherm
Carina Van Cauter (Open Vld) © BELGA

Carina Van Cauter trekt zich terug als kandidaat-gouverneur van Oost-Vlaanderen

Carina Van Cauter (Open Vld) trekt haar kandidatuur voor het gouverneurschap van Oost-Vlaanderen in. Dat heeft ze in een schriftelijke verklaring aan Belga bekendgemaakt. Open Vld-voorzitter Gwendolyn Rutten begrijpt de beslissing. “Het is bijzonder jammer voor haar. En voor Oost-Vlaanderen”, schrijft ze op Twitter.

211 reacties

  • Guido dyck

    5 jaar geleden
    politiekers veelal deskundigen in ondeskundigheid of ondeskundigen in deskundigheid
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Van Cauter dit zal u voor de rest blijven achter volgen. Slechte test afleggen en dan nog de job willen hoe huichelachtig kan je als mens zijn. Zou ook jou IQ eens willen weten.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    een buro selekteert de meest geschikte kandidaten, die selektie gaat dan naar de politiek waar men de meest geschikte kandidaat kiest. Wat een belachelijke nonsense vertoning van de vlaamse minister president. Volksvermaak van het laagste nivo!! Dé politiek selekteert de "meest geschikte" kandidaat. Daarvoor zijn onze politici alvast de meest geschikte personen om deze geschikte keuze op een korrekte manier te doen voor een geschikte (zakkenvuller) die in hun kraam past. Gangsters ja!
  • Willy Godu

    5 jaar geleden
    De beste in theoretische examen; Is niet altijd de beste in de praktijk.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    Heeft voor zichzelf uitgemaakt dat ze niet bekwaam is voor deze oubollige waardeloze post. Wat is trouwens de functie van een gouverneur buiten poen scheppen en een paar linten doorknippen en soms een telefoon doen voor een overstroming of rampenplan.