VIER
Volledig scherm
© VIER

Is er leven na Julie Colpaert? Aflevering 13 van ‘De Slimste Mens’ kende een van de laagste scores ooit

TVNoem het maar gewoon ‘the day after’. Aflevering 13, de dag nadat Julie Colpaert na twaalf deelnames naar huis werd gespeeld, stelde helemaal niets voor. Je moet immers drie volwaardige spelers hebben om een sterke quiz te krijgen. De Nederlandse cabaretière Brigitte Kaandorp bakte er helemaal niks van. Een beetje geestig, dat wel, maar verder was ze compleet verkeerd gecast. Advocaat Souidi won, acteur Van Severen is nu al zeker van een zitje in de finaleweken.

30 reacties

  • Lily De Witte

    5 jaar geleden
    inderdaad, ik begrijp heel vaak ook niet wat er gezegd wordt..ze zitten daar in de studio vaak een beetje onder elkaar te roezemoezen...ik had al gedacht : waarom ondertitelen ze dit programma niet?
  • Donald Borremans

    5 jaar geleden
    Erik moet wel heel wanhopig geweest zijn om die zelfverklaarde cabaratière er bij te nemen in de overigens magere cast ...
  • annie laureys

    5 jaar geleden
    Wat kwam Brigitte daar doen ,ze kende het programma niet , en voor mij mag Erik veeeeeeeel trager spreken, ik versta de helft niet
  • nicole nys

    5 jaar geleden
    Normaal dat de kijkcijfers zakken. De deelnemers zijn eerder zwak en spreken niet tot de verbeelding. Vooral Brigitte Kaandorp was ellendig slecht. Zijn de Vlamingen op zodat men in Nederland kandidaten moet gaan ronselen die van toeten nog blazen weten ? En dan durft men in dat land van domme belgen spreken !
  • RAPHAEL Cromheecke

    5 jaar geleden
    Wanneer stopt die door gestoken kaart?