Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/Cultura RF

Dertiger uit Westerlo krijgt 7 jaar cel voor woeste aanval met hamer op ex-vriendin

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een dertiger uit Westerlo tot 7 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor poging tot doodslag op zijn ex-vriendin.

9 reacties

  • ALAIN PANNEELS

    5 jaar geleden
    Heeft blijkbaar de stiel van timmerman al duidelijk onder de knie. Zieke vent. Met één mokerslag ben je er van af en dit zonder talloze processen. Het B.gerecht heeft meer dan een slag van de hamer gehad. En het geknoei blijft maar duren. Te zot voor woorden.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Geen voorbedachte rade ? Hij is haar niet toevallig tegengekomen en heeft niet in een vlaag van woede of zinsverbijstering gehandeld, maar heeft zich in de kelder verstopt en haar opgewacht om toe te slaan. Sluit zulk individu op en werp de sleutel weg; die herbegint binnen drie jaar.
  • Jacqueline Carlier

    5 jaar geleden
    Kosten sparend gerecht?
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Maar allee zeg.Iedereen weet t ondertussen..de rechters moeten terug naar de schoolbanken om de slachtoffers als slachtoffer leren te bezien en niet andersom
  • Guido Westerburg

    5 jaar geleden
    "7 jaar gevangenisstraf" - we zouden graag weten hoe lang deze man effectief in de gevangenis moet verblijven. Als hij in de gevangenis terecht komt tenminste.