Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Medialaan/de Persgroep
Volledig scherm
© Medialaan/de Persgroep

Deze 13 onthutsende cijfers doen je gegarandeerd minder plastic gebruiken

11 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    let maar goed op dit lezen de heren en dames van deze graai regering wel ,en nu volgt een nieuwe belasting ,dit wisten ze daar nog niet dus de plastiek belasting komt er bij de volgende maand al,als sint en zwarte piet geschenk, ps,zwarte piet is een blanke die door de schoorsteen kruipt en zich zwart maak spijtig genoeg is er nog geen wit roet ,dit tussen ()
  • Geens Rik

    5 jaar geleden
    Laat ons liever 50 jaar terug gaan. Alle dranken en voedingswaren in glazen flessen en bokalen en op iedere fles of bokaal statiegeld.
  • JoanEdi vandeneede

    5 jaar geleden
    Wat een gek idee om plastiek te fabriceren als ´t is om daarna staan te janken van de voortgebrachte vervuiling
  • Maurice Verheyen

    5 jaar geleden
    Die vieze troep word ons opgedrongen door de (voedings)industrie. Probeer zo weinig mogelijk plastiek te gebruiken. Goed voor de portemonnee ook. We betalen allemaal mee om die troep nogmaals op te kuisen. Wanneer krijgen we eens politiekers met ballen die een einde stellen aan deze viezigheid?
  • paul van gele

    5 jaar geleden
    Ik zal het zo veel mogelijk blijven gebruiken is heel gemakkelijk. Heb nog niet gezien dat de mensen kilo's plastiek in de zee dumpen. Maar wel de overheid die er zwaar voor betaald zelf aan asia voor verwerking en die het gewoon in zee dumpen.