Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © NICK HANNES

Pooier krijgt zeven jaar cel voor wansmakelijke praktijken en mag ook tien jaar Antwerpen niet meer in

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een 34-jarige Roemeen veroordeeld tot zeven jaar cel en 144.000 euro boete. Ionut S. was de spilfiguur van een organisatie die zes Roemeense vrouwen had uitgebuit als prostituee. S. mag van de rechtbank tien jaar niet meer in Antwerpen komen.

49 reacties

  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Wie weet rijdt die pooier met een dieselwagen, dan heeft hij eigenlijk geen straf dat hij Antwerpen niet meer binnen mag, dat hebben veel burgers onder ons ook.
  • censor

    5 jaar geleden
    Heb de indruk dat al die organisties ( oa. pajoke ) zichzelf staande houden met NIKS te doen, dit is hun inkomen.....je gaat me toch iet vertellen dat dit jaren kan aanslepen, zonder gevolg...al veel docu's gezien met ellende van die vrouwen, dit is België, de stank is er niet meer te harden.
  • Jozef Serpieters

    5 jaar geleden
    Hij mag Antwerpen niet meer in...de grootste straf dat je kunt indenken..hebben jullie echt geen beetje medelijden met die man... rechtertjes toch...!!!!
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Dat is een goede grap! waar is die rechter naar school geweest? Sedert de open grenzen heb je niets anders meer dan smeerlapperij, terug sluiten dat boeltje.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Hij mag tien jaar Antwerpen niet binnen; en de rest van België? O ja dat is natuurlijk slechts parking.