REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“CNN moet zich schamen dat je daar werkt”: Trump haalt hard uit naar journalisten tijdens persconferentie

Onbeleefd, vreselijk en een schande voor CNN. Een journalist van CNN kreeg de volle lading van Trump tijdens zijn persconferentie over de verkiezingsuitslagen. De uithaal kwam er nadat de journalist aan Trump vroeg of hij zich zorgen maakte over het Rusland-onderzoek.

99 reacties

  • Gwen Walravens

    5 jaar geleden
    Trump die het heeft over beleefdheid en fatsoen. Na zijn acties en uitlatingen van vorig weekend best hypocriet.En dan steunen mensen hier nog een nationalist die het schoentje aantrok toen Macron het had over het Duitse nationalisme van 100 jaar geleden. Trump is een oen. En verdeling zaaien doet hij met veel succes blijkbaar ook hier.
  • guy roelandt

    5 jaar geleden
    Ook hier word journalisten de micro (weggeduwd) ontnomen als ze kritische vragen stellen aan ene mr Albert... Of hebben jullie het niet gezien na het te deum? En Trump, mensen dat is een hopeloos geval. Zoals het een dictator betaamd houdt hij niet van kritische vragen; het liefst zou hij al die journalisten in de gevangenis gooien, behalve Fox news want die dansen naar zijn pijpen.
  • Philippe Deckers

    5 jaar geleden
    Wanneer durft een politicus hier eindelijk eens de mantel uitvegen van onze bevooroordeelde journalisten?
  • Stef van Dijk

    5 jaar geleden
    Weer zo'n gevalletje van kinderachtige reactie op kritiek Tuurlijk is de pers er ook op uit om elk dingetje uit te kauwen en te vergroten, maar een president moet daar boven staan, het netjes afwenden en vooral niet uit zijn slof schieten en gaan moddergooien, maar meneer Trump heeft die techniek nog niet helemaal door
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Fox News is volgens Trump de enige goede media want dat zijn eigen zender waar Volgens Trump is er slechts één goed nieuwsmedium en dat is zijn eigen Fox News want die geeft hem uiteraard altijd gelijk.