Charlotte Carter.
Volledig scherm
Charlotte Carter. © Facebook

Verpleegster (30) sterft na vlucht op weg naar meidenvakantie in Dubai, repatriëring kost familie 35.000 euro

Charlotte Carter, een dertigjarige verpleegster uit het Welshe Swansea, nam het vliegtuig vanuit Londen naar Dubai om samen met haar vriendinnen op meidenvakantie te gaan. Tijdens de vlucht werd ze ziek. Na haar aankomst in Dubai overleed ze. Haar familie moet nu 35.000 euro ophoesten om het lichaam van Carter te kunnen repatriëren.

22 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Hij schreef wel dat hij een huishuur heeft van 650 €, Jasper van Vucht. En je moet het al heel zuinig aandoen om met 200 € al de vaste kosten - verwarming, elektriciteit, water, verzekeringen, aanvullende ziektekas, verplichte zorgverzekering, internet abo, milieutaksen...- te betalen. Als dat al zou lukken heeft hij nog 2€ per dag over voor al de rest zoals voeding, kleding, kuisproducten, verplaatsingen of al eens een dokter. Enige scepsis is dus wel begrijpelijk.
  • Carl Vangenechten

    5 jaar geleden
    Als je al voldoende geld hebt om je lippen te laten oppompen kan dat er nog wel bij.
  • Christel Smet

    5 jaar geleden
    @dirk de vlaming, wil ik je mijn rekeningnr bezorgen als je toch zo inzit met je arme medemensen? Hoeveel eet jij dan op een dag? Een boterham met lucht en hoeveel betaal je aan energiekosten of zit je een hele dag in de kou?
  • Jasper van Vucht

    5 jaar geleden
    @ danny buyse gepensioneerde hebbe hun huis al afbetaalt
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Waarom moet dat zoveel geld kosten? Een vlucht kost toch zoveel niet? Ze moet misschien wel in een kist liggen in het bagageruim maar dan nog. Ze kunnen daarvoor toch 2x de prijs van een normaal ticket vragen zeker? Kunnen ze niet gewoon een vliegtuigje huren en haar lichaam zelf overbrengen? Dan ben je alleen de huur van een vliegtuigje kwijt. Heenvlucht 500 euro of zo, terug (dood weliswaar) 35.000 euro? Logica?