Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Politiemotard (35) gewond na aanrijding op weg naar interventie in Wenduine

Een motorrijder van de politie Bredene/De Haan is deze namiddag betrokken geraakt in een verkeersongeval in Wenduine. De 35-jarige politieman was op weg naar een interventie, toen hij werd aangereden door een personenwagen. “Na verzorging in het ziekenhuis mocht hij opnieuw beschikken”, zegt commissaris Dennis Goes.

9 reacties

  • Freddie Lamers

    5 jaar geleden
    Het is niet als je een politievoertuig rijdt dat je ook overal voorrang krijgt. Ze rijden meestal als gekken, en iedereen moet maar aan de kant. In de praktijk pakt dit soms weleens anders uit, zoals je nu hier kunt lezen.
  • Stefaan Hemeleers

    5 jaar geleden
    Lilly Daems ge moest u schamen ... Op wat baseert gij u om zulke beschuldigingen aan het adres van de politiemotard te uiten? Waart gij getuige, hebt gij alles gezien? Man man man toch ... waar haalt ge het lef vandaan ...
  • Lilly Daems

    5 jaar geleden
    Dronken ? Of in beslag genomen drugs genomen ?
  • censor

    5 jaar geleden
    Het is en blijft gevaarlijk met de moto rijden...vooral gsm' de bestuurders die zonder pinkers indraaien, ronde punten..zelfs dan aan het gsm' men....en de toegenomen agressie en moedwillige manoevers van de chauffeurs....neen, het is constant oppassen
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Wat heeft een cursus vakbekwaamheid met dit ongeval te doen? De agent was een prioritair voertuig, dus minstens met zwaailicht, dus ook steeds voorrang!!! Heeft niets te zien met vakbekwaamheid, maar eerder meer met verstrooidheid of verkeerde inschatting van de situatie en dan denk ik eerder aan de dame dan aan de agent die wel geconcentreerd was op weg naar een dringende oproep?