rv
Volledig scherm
© rv

Gepest 7-jarig jongetje in hartverscheurende Twittervideo: “Ik wil me bij Onze-Lieve-Heer voegen”

In een video die sinds dinsdagavond de ronde doet op Twitter, vertelt een zevenjarig jongetje dat hij een einde aan zijn leven wil maken om zo te ontsnappen aan een klasgenootje dat hem elke dag slaag geeft. De moeder van de jongen diende bij de politie klacht in tegen de pester.

73 reacties

  • Soraja Salluyts

    5 jaar geleden
    Ventje je was niet de enige jongen die zwaar gepest word leuk is dat niet geloof ik best en weet hoe jij je voelt ander school helpt na mss drie vier keer te veranderen tegen je een school vind dat antipest is wens je heel veel sterkte toe en hou je sterk je laten gaan maakt de pesters gewonnen dat verdienen die niet natuurlijk jij verdiend het om er te staan en te zeggen ik ben sterker dan die pesters zij krijgen me niet klein vroeg of laat worden pesters zelf aangepakt geloof me vrij
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Inderdaad, terugslaan zal het doen ophouden. Gelukkig doet de school toch wel iets. Pesters kunnen niet genoeg gestraft worden. En hun ouders dragen een grote verantwoordelijkheid !
  • Kim Goethals

    5 jaar geleden
    Dat breekt mijn hart... amper 7 en al zelfmoord willen plegen. Dat ze potverdikke die pester schorsen en van school sturen. Lieve Charlie, het is niet makkelijk voor jou nu, maar aangezien die pester jou al maanden vizeert, ik zou het je zeker niet kwalijk nemen als je hem eens op zijn gezicht slaagt
  • Jean Pollet

    5 jaar geleden
    slapen , die leerkrachten , of bang ?
  • Annemarie Snijders

    5 jaar geleden
    Lieve Charlie weet hoe het voelt,hou alsjeblieft vol.En inderdaad sla gewoon terug.Dan pas houd het op.Je bent echt sterker dan je denkt.Ik vind jou een kanjer en je bent absoluut een knap jochie,vergeet dat nooit.