BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
2
EINDE
0
KV Oostende KVO
  • 21' 83' Goal Dieumerci Mbokani

VIDEO. Antwerp maakt geen indruk maar wint van KV Oostende dankzij Mbokani, discutabele fases ontsieren partij

Jupiler Pro LeagueZonder goed voetbal gaat ook. Antwerp nam met 2-0 de maat van KV Oostende. Mbokani was tweemaal het feestvarken van dienst. Vlak voor rust moesten de bezoekers met tien man verder na een rode kaart voor Nkaka, al was die uitsluiting lang niet de enige discutabele fase van de avond. Door de zege hijst Antwerp zich naast Club Brugge op stek twee. KVO blijft achtste.

60 reacties

  • didier de coster

    5 jaar geleden
    1OOOOOOOOOOO keer penalty en de var is nie wakker ??? degoutant ; cobw
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Hoeveel heeft de arbiter en de var gekregen van antwerp...? Elk een mooie gevulde envelop ... Niet te geloven dit blijft duren ...!
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Ik heb gekeken als neutraal voetbalsupporter, na de 1ste helft heb ik het voor bekeken gehouden.Antwerp mag dan wel verdiend gewonnen hebben, het resultaat is zeker beinvloed door ref en VAR. Een loepzuivere strafschop niet gefloten en 2 gelijkaardige fouten geel voor antwerpspeler en rood voor oostendespeler. Is dat rechtvaardig voetbal met rechtvaardig uitslag.Nee ik had genoeg gezien. en zwijg mij van propere handen....
  • Sanne Vermeulen

    5 jaar geleden
    Ik ben geen fan van beide ploegen, maar dit was overduidelijk. Antwerp had 2 rode kaarten moeten krijgen, voor Mbokani en Bolingi. De rode kaart voor Nkaka was er geen, want hij trapt er over. Antwerp kreeg ook eens een corner die er geen was. Oostende had een penalty moeten krijgen voor handspel van Antwerp. De 2 de goal was ook niet zuiver hoor? Maar ja Antwerp moet koste wat het kost play off 1 spelen natuurlijk maar dat kunnen ze niet zonder de VAR
  • Valerie Werbrouck

    5 jaar geleden
    Zelf kijk ik graag voetbal en sta neutraal tegenover elke ploeg of match. Ik heb dus ook geen abonnement en ga nooit naar stadions. Altijd volgen op TV. Maar eigenlijk wordt ik toch belazerd met de maandelijkse 18€ die ik ervoor betaal om naar die voetbal te kijken.