Jan Jambon en Ben Weyts.
Volledig scherm
Jan Jambon en Ben Weyts. © Belga / Photo News

Weyts: "Jan Jambon zou goede minister-president zijn"

"Jan Jambon zou een goede Vlaams minister-president zijn". Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) in De Ochtend gezegd. "Geert Bourgeois zou de meest geschikte kandidaat zijn om zichzelf op te volgen als minister-president. Hij kan zijn palmares verdedigen en daarop voortbouwen. Maar er zijn ook andere figuren, zoals Jan Jambon, die geschikt zouden zijn. Hij heeft de omvang om de Vlaamse regering te leiden met een ambitieus project", aldus Weyts.

90 reacties

  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Marc Baeyens, dan levert u met uw beweringen dat Theo Francken een minister is en dat de staatsschuld nu lager is dan in 2014 alvast 2 topprestaties.....in het verspreiden van leugens.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Uitkomen voor de waarheid en de burger niet voorliegen zoals de linkse adepten is ook al een topprestatie.
  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Marc Baeyens, dus de staatsschuld verhogen van 413 miljard euro in 2014 naar 456 miljard euro vandaag noemt u een 'topprestatie'. Dan moet ik u, en elke Belg (van zuigeling tot hoogbejaarde) feliciteren met ruim 4000 euro méér schulden. Weet u wat een topprestatie van N(V)-Blabla zou zijn? Dat ze dat doen wat ze beloven. Zoals die mandatenlijst tonen waar ze tot op heden als enige te laf voor zijn.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Wij weten allang dat de postjes en afspraakjes geregeld zijn van VOOR de verkiezingen.Maar ik vrees dat het in MEI speciale verkiezingen kunnen worden.Dus beste verkozenen een beetje rustig blijven en respect voor de kiezer zou jullie sieren.
  • Rik Bogaert

    5 jaar geleden
    Zo ver zijn ze al bij NVA. Ze steken nu al het mes in de ribben terwijl andere partijgenoten erbij staan. Waar gaat dit heen?