Dirk Keymolen.
Volledig scherm
Dirk Keymolen. © Photo News

Personeelsdirecteur brandweer maakt uitschuiver op Facebook: “Ik ben omringd door Doetnix, Kannix, Wilnix en Weetnix”

Ophef bij de brandweerzone Vlaams-Brabant West. Personeelsdirecteur Dirk Keymolen permitteerde zich op Facebook een Asterix-mopje dat in heel slechte aarde viel bij zijn 620 collega’s. “Soms denk ik op het werk dat ik in een strip van Asterix en Obelix zit. Ik ben omringd door Doetnix, Kannix, Wilnix en Weetnix”, stond er te lezen.

120 reacties

  • Léon-Bernard Giot

    2 jaar geleden
    Hij is zeker en vast niet de énige in dat geval ! ! !
  • etienne bies

    5 jaar geleden
    Zeer grappig.Als je je niet aangesproken voelt kan dit geen kwaad.
  • Tom Van Ryckeghem

    5 jaar geleden
    @jania aaron, ik was student handel die totaal niks te maken heeft met handigheid. Fga afgelegd en geslaagd de proeven zijn echt niet zo moeilijk hoor. Fysieke proeven vergen een basis conditie en de proeven zelf qua handvaardigheid zijn echt niet moeilijk, zelf zonder voorafgaandz vooropleiding.
  • Jan Van Overveldt

    5 jaar geleden
    Misschien een klein vraagje voor de personeelsdirecteur, waarom trappen zoveel "vrijwillige" brandweerlieden (en ook brandweervrouwen, hé ja die bestaan ook) het af? Moeilijke vraag zeker???? Heb zelf 5 loodzware brandweer opleidingen ( en vervolgopleidingen) in het leger gevolgd, heb die daar NOOIT tegengekomen. Promotion canapé????
  • Mario Vdb

    5 jaar geleden
    Ik ken er ook zo en de bazen zijn er dol op. Wanneer de bazen op de vloer komen, zie je ze ongelooflijk hard werken. Eens uit het zicht schieten hun gsm's weer op Facebook modus. En pas op, geregeld gaan ze een een koffie drinken in den bureau. Zijn verzieken de mentaliteit en demotiveren de anderen. En de baas zal je denken! Wel die is zich van geen kwaad bewust.