REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nabestaanden slachtoffers MH17 vragen Trump om steun

De Werkgroep Waarheidsvinding MH17 heeft een brief gestuurd naar de Amerikaanse president Donald Trump. De groep vraagt Trump om zijn steun, vooral met het oog op een mogelijke ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin later deze maand.

6 reacties

  • Patrick Dewael

    5 jaar geleden
    RU heeft nog niets anders gedaan dan open kaart gespeeld, ze hebben zelfs de logboeken boven gehaald vanaf de productie van de bewuste BUK-raket tot aan de aflevering in Oekraïne. Uiteraard zal OE zichzelf niet gaan beschuldigen. De vraag blijft hoe het luchtruim open kan zijn wanneer alle grondradars gelijktijdig in onderhoud waren.
  • Wilfried Van der Jeught

    5 jaar geleden
    Het is waarschijnlijk de enige die iets kan bekomen.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    slachtoffers van wat dan ook die Trump om steun vragen ? Dat hij zelfs zijn eigen burgers niet steunt zegt al genoeg zeker? Die mens is totààl niet geïnteresseerd in het leed van anderen. Het wordt echt tijd dat hij doet wat hij allemaal beloofd heeft, ondanks het feit dat er hier een hoop Belgen zijn die hem de beste president ooit vinden, en er zo eentje hier willen droppen om alles op te lossen
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Hoe naif kan je zijn om aan Trump steun te vragen, dit vliegtuig had nooit over oorlogsgebied mogen vliegen
  • Vladimir De Leeuw

    5 jaar geleden
    De Russen hebben altijd aangeboden om mee in het onderzoeksteam te zitten en te helpen om antwoorden te vinden, maar ze mochten niet, zeker niet van de Nederlanders. Dit bevestigd het vermoeden van een vooringenomenheid. De vergelijking met Saoedie Arabië gaat dus helemaal niet op.