Deze spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes scoort gegarandeerd bij het héle gezin!

Spaghetti bolognaise, maar dan net even anders. Deze spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes scoort gegarandeerd bij het héle gezin!

mal

Ingrediënten

4 personen

?? 40 minuten

2 sjalotten800 g gehakt2 el paneermeel2 eieren750 ml groentenbouillon500 g spaghetti1 ui1 teentje knoflook8 tomaten125 ml rode wijnpeperzoutgedroogde oregano (naar smaak)een handvol basilicumblaadjes

Bereiding

Snipper de sjalot en meng in een kom met het gehakt, het paneermeel en de eieren. Rol er kleine balletjes van.Breng de groentenbouillon aan de kook en kook er de gehaktballetjes 5 minuten in. Giet af.Kook ondertussen de spaghetti in ruim water volgens de instructies op de verpakking en giet af.Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de tomaten in blokjes.Verwarm wat olijfolie in een pan en stoof hier de ui in. Blus met de rode wijn.Voeg de tomaten toe en laat 15 minuten sudderen.Kruid goed met peper, zout en oregano.Mix de saus met de staafmixer.Meng de spaghetti met de saus en verdeel over de borden. Verdeel ook de balletjes over de borden en garneer met de basilicumblaadjes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer