Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Thierry Henry buigt zich over de Ballon d’Or: “Het zou onaanvaardbaar zijn als een Fransman of Eden Hazard hem niet zou winnen”

Buitenlands voetbalWie de Gouden Bal straks in ontvangst mag nemen? Als het van Thierry Henry afhangt zou het “onaanvaardbaar zijn” als de prijs niet naar een Fransman of Eden Hazard zou gaan. “Hij was buitengewoon in alle wedstrijden op het WK”, strooide de trainer van Monaco met lof. 

7 reacties

  • Mark Marken

    5 jaar geleden
    Vier goede wedstrijden op een WK zijn niet voldoende om zo’n prijs te winnen, dat weet Henry zelf ook wel. ‘Geef hem maar aan een Fransman’ is dus wat hij eigenlijk zegt.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    probeer eerst eens wat punten te pakken voor Monaco mijnheer T1
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    ik dacht dat voetbal een teamsport in de eerste plaats was ,zodus een keeper kan nooit de gouden bal winnen omdat hij maar een keeper is,tenzij hij enkel wereld goals gaat maken aan de overzijde dan wel te verstaan,weg met die rommelbal dus,of noem het de egoistenbal
  • Pierre Dony

    5 jaar geleden
    Hazard was ook de veruit de beste speler van het wk. Beter dan Modric. De ballon d’or zou ik hem niet direct geven. Zijn seizoen bij Chelsea was niet zijn beste. Met dank aan Conté!
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    wereld kampioen + league Als dan nog twijfelen ??