EPA
Volledig scherm
© EPA

FT buitenland (10/11). Sterling verlengt tot 2023 bij Man City en tekent monsterdeal - Batshuayi valt uit de selectie bij Valencia - Mertens weer fit

3 reacties

  • Frank Van Riel

    5 jaar geleden
    Simon moet dringend stoppen met zich als een brave jongen te gedragen en hard te blijven werken want hij krijgt toch geen kans van Klopp. En het lijkt mij er meer op dat, om welke reden ook, Klopp er enkel op uit is om de carriere van Simon te breken. Hij wil Simon niet in de ploeg maar wil hem ook niet laten vertrekken, dat is echt het laagste wat je als trainer 1 van je spelers kan aandoen. En het toont wat een zielig figuur die Klopp is.
  • Mohamed Halmaoud

    5 jaar geleden
    Mignolet, sla op tafel en vraag een vertrek, indien niet, laat niet met je voeten sollen en vergeet even de beroepsernst. Je zal je hele voetbalcarriere als een mislukking aanzien worden als je nu niet vertrekt. Die Klopp is een kazakkendraaier.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het probleem van Simon is dat Klopp geen man is van zijn woord, van eerste keeper naar derde keeper en toch geen transfer, zelf bij de komst van vliegenvanger Karius moest Simon een plaats naar onder op de rangorde. Waarschijnlijk ook in januari geen transfer en in het tussen seizoen te hoge prijs door Liverpool, een voorbeeld hoe men iemands loopbaan kan breken.