VIER
Volledig scherm
© VIER

VIDEO. Ian Thomas scoort de eerste 10 in ‘Dancing With The Stars’ en kan zijn emoties niet bedwingen

TVHet was een emotionele aflevering van ‘Dancing With The Stars’: alle kandidaten blikten terug op een belangrijk moment in hun leven. Ian Thomas maakte samen met partner Natascha een dans rond zijn tijd in Amerika: prachtige jaren vol mogelijkheden, maar ook met enorm veel druk. “Mensen zaten gewoon te wachten tot ik zou falen”, aldus Thomas. 

30 reacties

  • Erwin Moortgat

    5 jaar geleden
    Absoluut niet mijn stijl van dansen, dus ga niet over oordelen of die 10 wel of niet verdiend was. Maar het gaat hier wel om een dansshow en niet over "my life" of "ik werd gepest" verhaaltjes waarmee de jury vertederd wordt. En hoe ze in de dans een uiting van verzet tegen zijn pesters zien??? Maar ja ik ben misschien te dom om dat te begrijpen
  • Lesley Huyens

    5 jaar geleden
    Ian heeft dit ongelooflijk goed gedaan. Ik zat zelf met tranen in de ogen. Mijn respect voor deze jongen wordt elke keer groter. Van mij mag hij dit winnen en anders kat
  • maxim vanderveken

    5 jaar geleden
    Chris Marien vertel dan is wat jij al gedaan hebt wat eventueel in de buurt komt van hem, triestig hoe sommigen iemand die ze niet kennen toch moeten kunnen afbreken en beoordelen.
  • Ragnar Lothbrock

    5 jaar geleden
    Laat hem eens een Tango dansen den bleiter zal rap van stoel vallen de ego. Trouwens ik vind dat iedere week 1 dansstijl voorop moet staan zodat er goed kan vergeleken worden .
  • Elke Celis

    5 jaar geleden
    Die jongeman... Hij heeft zo'n juiste inschatting van zichzelf en gaat er echt gewoon voor. Chapeau, na al de pesters en sabotage en mensen die je bedriegen in dat wereldje, ik zie het niet veel anderen doen, en zeker niet met zoveel wijsheid en menslievendheid. Geloof in jezelf Ian, taste it all :)