Het ontwerp voor de nieuwe gevangenis bestaat al jaren.
Volledig scherm
Het ontwerp voor de nieuwe gevangenis bestaat al jaren. © rv

Gevangenis Dendermonde: nog geen steen gelegd, maar wel al bijna 3,5 miljoen euro kosten

De bouw van de nieuwe gevangenis in Dendermonde aan de site Oud Klooster is nog niet gestart, maar nu al heeft het project bijna 3,5 miljoen euro gekost, zo blijkt uit een becijfering van Terzake (Canvas).

160 reacties

  • Noël Abbeel

    5 jaar geleden
    zouden ze niet beter al het leegstaande renoveren zoals kazernes enz.. in plaats van luxe gevangenissen(hotels) te gaan bouwen op domeinen die normaal voor landbouw dienen ? maar ja ze moeten met geld smossen he ?
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Weer maar eens een voorbeeld dat de politici van dit land een bende oenen zijn die niets anders goed kunnen dan zorgen dat er genoeg is voor de politici, voor de rest word het belastinggeld uitgegeven aan allerlei stommiteiten van hen. Ik blijf er bij hoe meer politici hoe meer van dit, België moet hoognodig terug naar een 1 stelsel bestuur en alle overbodige beroepspolitici mogen dan een jobke in de privé gaan zoeken waar ze zulke stommiteiten niet zullen moeten uithalen.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    toch zijn er nog mensen die de schuld bij nva leggen dit contrakt is gesloten in de vorige paars groene regering maar wat baten kaars en bril als de uil niet zien een wil.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Zo kennen we ze hier in België. Met geld omgaan is niet echt hun sterkste punt. Met geld smossen is wel hun sterkste punt. Geld uitgeven aan onnozelheden kunnen ze ook bijzonder goed en geld aan onnodige onderzoeken uitgeven kunnen ze ook. Onbekwaam.
  • Benny Deridder

    5 jaar geleden
    Dat komt ervan in een land te leven waar 1 burger het algemeen belang kan hypothekeren. We zijn het land van stilstand geworden.