BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Transferverbod voor Anderlecht? ‘Football Leaks’ maakt gewag van transfers van vier minderjarige spelers, paars-wit niet op de hoogte

Er hangt Anderlecht een boete en een transferverbod boven het hoofd. Reden: de transfers van Chancel Mbemba en drie andere -op dat moment- minderjarige spelers. Zo maakte De Standaard vandaag bekend op basis van documenten van Football Leaks. Anderlecht stelt niet op de hoogte te zijn van een eventueel onderzoek. 

73 reacties

  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Erwin Van Roy !!!! Het is een stadion van stad , EN we betalen weg huur daarvoor , En kunt u mijn eens uitleggen over dat faillissementen , A.U.B Wij hebben Club Brugge nog niet moeten verkopen. En waarom heeft hij zijn Anderlecht verkocht??? Omdat Roger hij gewaarig was dat er iets aan het uitbreken was. Bent maar op uw gemak de bom moet nog ontploffen.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Ach, Robert Dockx, beste man. Profvoetbal afschaffen ? Wat een zielige praat ! Alle beroepssporten afschaffen ? Alle beroepsacteurs, leraars, muzikanten, schrijvers, journalisten, dokters, enz. ook afschaffen dan ? Want OVERAL en in alle domeinen zijn misbruiken. Je kan gaan werken voor de FUN, leuk toch ?
  • Robert Dockx

    5 jaar geleden
    Profvoetbal afschaffen, als je wil sporten doe je dat voor de FUN
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Kris Peeters maar club is wel door de belastingbetaler gered van faillissement. En speelt al jaren in een stadion gebouwd door de belasting betaler. En o er die transfers toen ze aankwamen was iedereen zeker dat ze veel ouder waren dan wat ze vertelde. En nu plots zijn ze weer te jong volgens deze rsca haters
  • Linda Maes

    5 jaar geleden
    Welke ploeg of voorzitter ook, die meewerkt aan kinderhandel moet uit circulatie genomen worden, en zeer, zeer zwaar gestraft worden. Dit is slavenhandel in 2018.