AFP
Volledig scherm
© AFP

Erdogan bevestigt dat er geluidsopnames van de moord op Khashoggi zijn

De Turkse politie zal de zoektocht naar het lichaam van journalist Jamal Khashoggi stopzetten. Het strafrechtelijk onderzoek naar de moord wordt wel gewoon voortgezet. Dat berichtten anonieme bronnen aan televisienetwerk Al Jazeera. Turkije heeft opnames in verband met de zaak gedeeld met Saudi-Arabië, de Verenigde Staten en andere landen. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gezegd. Hij wil dit weekend in Parijs over de resultaten van het onderzoek praten met Trump. 

4 reacties

  • Merlijn Picavet

    5 jaar geleden
    De Turken hebben Khashoggi nu wel vakkundig uitgebeend, alle mogelijke verdIjnings truks zijn benut, verdraaiingen, en hypothese geuit en Erdogan heeft op alle mogelijke wijze de dood van één van die door hem gehate uiniers van het terrorisme voor persoonlijk profijt benut en voor islamitische sultan propaganda, mag de brave man nu gewoon dood en wat respect krijgen voor zijn laatste oproep om: vrijheid van mening onder islam?
  • Foexie

    5 jaar geleden
    En wat met dat bericht, een aantal weken geleden, dat ze lichaamsdelen gevonden hadden? Of waren dat plots restanten van een geslacht schaap of zo?!
  • Gilbert Haelewyn

    5 jaar geleden
    Waar blijft het terugsturen van Saoedi diplomaten?
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Zo zie je maar tot welke gruwel "mensen"in staat zijn ,vreselijk voor de familie.