Sodexo onderschatte de Vlaamse weerstand tegen transacties zonder papier.
Volledig scherm
Sodexo onderschatte de Vlaamse weerstand tegen transacties zonder papier. © BELGA

Sodexo moet overheid opnieuw boete betalen omdat te weinig Vlamingen overschakelen op elektronische dienstencheques

HR-dienstverlener Sodexo moet een nieuwe boete van 3,2 miljoen euro betalen aan Vlaanderen omdat het bedrijf er niet in slaagt Vlamingen massaal te doen overschakelen op elektronische dienstencheques, zo bericht De Tijd vandaag.

29 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Laat in 't in zwart poetsen en je hebt die zever niet ,men houd gewoon geen rekening met ouderen ,alsof je van vandaag op mogen het moet weten en alsof iedereen het nog kan als het geestelijk vermogen achteruit gaat,'t is niet aan iedereen besteed,dus poetsen ,tuinman vindt je ook zonder die papiertjes.
  • willy verbeeck

    5 jaar geleden
    En prestatie's ingeven via de smartphone kan dan weer niet!!! Ook bij het overlijden van je partner op wiens naam nog elektronische dienstencheques staan kan je niet meer gebruiken, die worden teruggestort op de rekening, mits eerst per cheque 50 cent er af, de dieven. Waarom niet gewoon verder gebruiken? Deze wereld is om te kotsen met alle onrecht dat iedereen wordt aangedaan.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Gewoon afschaffen en direct op de rekening storten, veel sneller, handiger en goedkoper.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Een overheid die hun eigen volk met taksen en boetes allerhande verder uitperst want het is nooit genoeg met zo velen die zetelen!
  • Sam Sichem

    5 jaar geleden
    @ G. Waterschoot: 90% ouderen is fel overdreven. Ik heb gewerkt bij de Sodexo-klantendienst en weet waarover ik spreek. Tevens zijn er alternatieven voor ouderen die niet met een pc/smartphone (mobiele applicatie) kunnen werken om de prestatie's op te volgen. Sodexo doet al wat mogelijk is binnen het wettelijke kader.