Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump wijt bosbranden in Californië aan 'mismanagement’: “Er moet een oplossing komen of overheidsbetalingen worden stopgezet”

President Donald Trump oordeelt dat falend bosbeheer de oorzaak is van de dodelijke bosbranden in Californië, waarbij minstens negen mensen om het leven zijn gekomen. Op Twitter gaat hij vandaag in op de verwoesting van het stadje Paradise en de bedreigde badplaats Malibu.

27 reacties

  • boumba boumboula

    5 jaar geleden
    hij zou beter leger ingenieurs aan het werk zetten om beter en groter blusmateriaal te ontwikkelen zelfdragend met raket motor bv internationaal blus force ?
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Vergist hij zich niet ? Wie zijn de grondspeculanten en de bouwpromotoren ?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Een verstandig beheer is inderdaad een vereiste, en zo op het eerste zicht is dat totaal niet gebeurt, nochtans hebben diegenen die daar wonen genoeg geld om dat allemaal in orde te brengen, blijven rekenen op de staat en de kosten bij de staat leggen zal wel de hoofdredenen zijn om niets te doen en dan gebeurt dit en vallen er doden, helaas !
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Bekijk met de satellietfoto's eens het terrein daar, danny buyse. Trump zal zijn subsidies zwaar moeten verhogen om daar brandgangen te creëren. En het is niet zoals bij onze kleine bosjes die toegankelijk zijn en snel geblust kunnen worden. In die brandgangen kan hij dan misschien hoge muren bouwen. Om de rondvliegende gensters en brandende takken tegen te houden.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Brandgangen die breed genoeg zijn is volgens mij de juiste oplossing!